cereri imagini
4 participanți
:: General :: Administrare :: Sugestii
Pagina 1 din 1
cereri imagini
la cereri imagini eu spun ca persoana care a cerut img trebuie sa ai cel putin 30 (un exemplu) de mesaje sau nu stiu ptr nu am chef ca o pers sa vina pe forum sa ceara o img si dupa sa plece..adica a venit doar sa ii facem ceva
de ex
de ex
si deabia a venitYoung a scris:Adresa : ( Adresa forum ) nu stiu cineva mi-a cerut ajutorul
Tip imagine : banner
Culoare font : Albastru
Culori Principale : alb
Culoare de fundal : alb
Marimea : 300x200
Text : Revolution-Zone
Text Secundar : The best gaming
Model Imagine : .......
Alte informatii : sa fie frumos:D
Re: cereri imagini
atunci eu freed plec ptr ca nu am chef cum un membru care vine doar ptr un banner sau ceva de genu si dupa sa plece , nu muncesc ptr nimeni am vrut sa va ajut da asta e prea mult va las 1 sapt sa va cautati alt designer dupa eu am plecat
Ultima editare efectuata de catre Hider in Joi Oct 21, 2010 1:23 am, editata de 1 ori
pai mam gandit de 2 ori inainte , dar eu am si scoala am si prieteni nu pot fi chiar 100% asta era o solutie care aducea si membri..si ma ajuta si pe mine cum sunt singuru designer..daca mai vine cel putin inca un designer nu plec dar singur nu
Dar nu numai tu o sa te Ocupi de cereri, le pot face si eu, pe forumul gratuit e Komy si poate sa le rezolve pe toate, eu aici o sa mai rezolv sieu si nu o sa fi tu singurul designer, mai caut.
Subiecte similare
» Linkuri de upload imagini
» Sugestie-Fara credite la imagini
» Cum pui imagini pe site-ul tau folosind HTML
» Emoticoane si imagini pentru staff
» Link util upload-urilor de imagini/video/muzica
» Sugestie-Fara credite la imagini
» Cum pui imagini pe site-ul tau folosind HTML
» Emoticoane si imagini pentru staff
» Link util upload-urilor de imagini/video/muzica
:: General :: Administrare :: Sugestii
Pagina 1 din 1