Inchiderea jocului : sa numaram pana la *
2 participanți
:: General :: Administrare :: Sugestii
Pagina 1 din 1
Inchiderea jocului : sa numaram pana la *
Propun sa se inchida acel joc
Motiv :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acolo vor fi cele mai multe mesaje din forum
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Castigi credite si nu faci nimic
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Faci mesaje si nu sunt ''drepte''
Motiv :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acolo vor fi cele mai multe mesaje din forum
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Castigi credite si nu faci nimic
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Faci mesaje si nu sunt ''drepte''
Re: Inchiderea jocului : sa numaram pana la *
Credite nu poti castiga la acea categorie .
Mesaje ne trebuiesc cateva .
Mesaje ne trebuiesc cateva .
Sa fim seriosi noi d am dovada de prostie
am fost pe la un vecin si iam aratat prezentarea forumului si cand avzut ca invatam sa inumaram sa ras de noi!!!
voi ati vazut pe forumgratuit sa inumaram ?
Ok sasa nu avem nici domeniu nici spatiu lasa ca unplem forumu cu invatatu sa inumeri
am fost pe la un vecin si iam aratat prezentarea forumului si cand avzut ca invatam sa inumaram sa ras de noi!!!
voi ati vazut pe forumgratuit sa inumaram ?
Ok sasa nu avem nici domeniu nici spatiu lasa ca unplem forumu cu invatatu sa inumeri
Astea sunt jocuri forumistice care le gasiti pe toate forumurile in afara de cel de suport .
:: General :: Administrare :: Sugestii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum