Actualizari
2 participanți
:: General :: Administrare :: Anunţuri
Pagina 1 din 1
Actualizari
Aici se vor afisa actualizarile efectuate pe forum .
Rog toti membri din staff cand adauga un nou regulament sau un topic nou .. etc sa il anunte aici .
Comentariile nu sunt permise in acest topic .
Rog toti membri din staff cand adauga un nou regulament sau un topic nou .. etc sa il anunte aici .
Comentariile nu sunt permise in acest topic .
Re: Actualizari
Vazand ca tot mati batut la cap pe messenger eu inpreuna cu administratorul comsminx am adaugat smiley-urile de pe yahoo messenger .
Sper sa va placa si sa nu le folositi in exces .
Cu respect echipa Help-Forums .
Sper sa va placa si sa nu le folositi in exces .
Cu respect echipa Help-Forums .
Butoane noi au fost adaugate pe forum pentru Topic nou , raspunde , incis si cateva icon-uri pentru Sterge mesaj , trimite la cos , muta subiect , inchide subiect , deschide subiect , fuzionare subiecte , Desparte acest subiecte .
Upgrate "Promovare" |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Bloguri [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Vote Site [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Toate aceste categorii le puteti accesa de --> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pana data viitoare numai bine , cu respect echipa Help-Forums . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
Ultima editare efectuata de catre Byakuya in Mar Aug 03, 2010 2:32 am, editata de 4 ori
Categorie Jocuri |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Puteti accesa categoria de --> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pana data viitoare echipa Help-Forums va ureaza numai bine . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
Ultima editare efectuata de catre Byakuya in Mar Aug 03, 2010 2:33 am, editata de 1 ori
Concursul Userbar CosminX sa incheiat |
Dupa cum stiti eu am avut nevoie de un userbar si .. mam gandit sa fac un concurs din acest userbar. Cine posta userbare reusite respectand modelul putea castiga un numar de credite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Din pacate membri nu au fost prea interesati si nu prea au postat userbare.. . concursul a durat o saptamana si ceva dar ... sa incheiat doar cu doua userbare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dragos^_* +35 credite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Byakuya +10 credite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Sistemul de reputatie a fost scos deoarece unnele pesoane dau + / - doar ca se sa afle in treaba .
Rankuri Noi |
Cateva actualizari au fost facute pe forum si anume : Rankuri noi : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mesaje necesare pentru rankurile cu Level : New Member - 0 Member - 50 Member Lvl 1 - 100 Member Lvl 2 - 200 Member Lvl 3 - 300 Member Lvl 4 - 400 Member Lvl 5 - 500 Member Lvl 6 - 600 Member Lvl 7 - 700 Member Lvl 8 - 800 Member Lvl 9 - 900 Member Lvl 10 - 1000 V.I.P Member - 2000 Rankurile cu statut de New Member Si Member nu pot folosi semnatura ! A fost adaugat un nou rank numit Editor care are urmatorele sarcini :
Pentru cereri rank intrati -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cam asta e tot pentru ziua de azi, mult noroc in continuare, cu respect echipa Help-Forums . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumim echipei NetCustoms pentru rankuri . |
In urma ultimei revizii a membrilor din staff au fost scosi Florynel si Tre pentru inactivitate .
Actualizari Noi |
Noi actualizari au fost facute pe forum :
Asta este tot momentan, Help-Forums va ureaza o zi buna in continuare. Nu uitati sa intrati pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
Forumul Help-Forums sa redeschis si speram sa revenim in forta cu alte Tutoriale si o gama mare de imagini noi:).
:: General :: Administrare :: Anunţuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum